/Llista per a les Eleccions Municipals de 26 de maig de 2019

Llista per a les Eleccions Municipals de 26 de maig de 2019

1. Guillermo Salvador

Guillermo lidera aquest projecte. El Secretari General de la nostra agrupació local és una persona emprenedora, accessible i sempre disposat al diàleg. És economista i professor de la Universitat Politècnica de València des de fa 10 anys; però sobretot és persona pròxima i compromesa en tot allò que fa i que es proposa.

2. Rosa Avellà

Rosa sap el que és estar a peu de canó treballant i animant-nos per dur endavant aquest bonic projecte. És intel·ligent i amb iniciativa; i a més està realitzant un fantàstic treball com a secretaria comarcal de Joventut i Memòria Històrica

3. Marian Costa

Aquesta llicenciada en Dret és tot energia, desprèn al parlar amb ella l’entusiasme, l’alegría i un positivisme que es contagia. Marian aconsegueix tot el que es planteja i de ben segur que en els pròxims 4 anys revolucionarà el nostre poble

4. Pere Arbona

La primera paraula que el descriu és honradesa. És el nostre regidor durant els últims 4 anys i a més secretari d’organització del PSPV de Pedreguer. Economista de professió, és una persona metòdica, organitzada i molt treballadora que viu amb intensitat el nostre projecte.

5. Andrea Cabrera

Andrea és una persona amb les idees molt clares. Amb la seguretat i fermesa que desprèn, dona molt de gust compartir projectes amb ella. Andrea serà una excel·lent regidora a partir del 26 de maig.

6. Julia Costa

Qui no coneix a Julia? Posiblement una de les persones més actives i participatives del nostre poble. Tots els que tractem a diari amb ella coneixem la seua amabilitat, bondad i ganes de treballar.

7. Lucia Mas

Tot un agradable descobriment, Lucia és Tècnica de Serveis Social i per aquest motiu li permet conèixer de primera mà la realitat social i les necessitats de moltes persones del nostre poble. Un orgull poder aprendre d’ella.

8. Jose Roig:

Jose és una persona que sempre està quan el necessites. Treballador incansable sempre respon quan li demanes ajuda, i a més, amb un somriure d’orella a orella. És una d’eixes persones que tots voldrien tindre en el seu equip, i per sort el tenim nosaltres.

9. Xavier Fornés

Aquest cuiner de professió és una de les sorpreses més agradables amb les quals ens hem trobat el que estem compartint projecte amb ell.
Enèrgic i actiu és un fidel defensor de la justícia, la llibertat i la igualtat

10. Pere Estrada:

Pere és una de les novetats de la nostra llista i tot un descobriment com a persona i com a company. Treballador infatigable i gran coneixedor de les necessitats del nostre poble, té ben clar com fer les coses per millorar i canviar les coses.

11. Carol Artigues:

Si volíem tindre el millor equip havíem de comptar amb l’experiència de Carol. Va ser regidora en la legislatura 2011-2015 i tots recordem la fantàstica tasca que va fer en l’àrea d’esports. El seu suport serà vital per a convertir Pedreguer en el poble que volem.

12. David Maldonado: 


Si coneixes a David, l’estimes. És una persona amable, sensible, activa i que sempre està disposada a treballar pels seus companys/es i pel bé de la societat. El pots trobar al poliesportiu de Pedreguer entrenant a futbol a les xiquetes i xiquets del poble.

13. Elisa Carrio

Elisa contagia el seu entusiasme, el seu compromís i les seues ganes de treballar als pocs segons de parlar amb ella. És la veterana del nostre equip, i tot orgull comptar amb ella