//Pedreguer es queda fora de les ajudes del IVACE per a la millora de polígons industrials.

Pedreguer es queda fora de les ajudes del IVACE per a la millora de polígons industrials.

La mala gestió de l’alcalde de Pedreguer Sergi Ferrus en la sol·licitud de l’ajuda ha provocat una gran pèrdua econòmica per al poble de Pedreguer.

El Conseller d’economia va triar Pedreguer per fer la presentació de les Ajudes per la millora dels Polígons i el mateix alcalde de Pedreguer va fer d’amfitrió en aquest acte i va expressar que en fer-se aquesta presentació en Pedreguer significava que el nostre poble seria un gran beneficiat.

Res més lluny de la realitat, aquest acte va ser un instrument de publicitat personal del mateix Alcalde i que ha deixat en evidencia una vegada mes l’incapacitat per gestionar l’ajuntament.

L’equip de Govern de Compromís va dur a plenari un projecte de construcció d’un pont per unir les 2 parts del polígon industrial Les Galges. Aquest projecte, de gran importància per millorar l’accebilitat i les comunicacions va tindre el suport majoritari del plenari.
La desagradable sorpresa ha vingut amb la resolució del IVACE en la que diu que el projecte presentat per Pedreguer no arriba a la valoració mínima necessària per incloure’s en aquesta ajuda.

Aquesta negativa ve sense cap menor de dubte provocada per una actuació negligent de l’Alcalde i el seu equip en no preparar adequadament aquesta ajuda.
Altres pobles de la Marina Alta se li han concedit ajudes com ara , Ondara per import de 92.571 euros, Dénia per import de 240.873 euros, i Benissa per import de 409.000 euros. En total 11 milions d’euros per a 42 polígons industrials de la província d’Alacant.

Nou Polígon Industrial Oquins, el gran oblidat.
El nou polígon Industrial Oquins, que du projectat molts anys i any rere any s’inclou en en els pressupostos municipals es troba totalment oblidat. El mateix Alcalde de Pedreguer, en resposta a una pregunta realitzada pel PSPV-PSOE va anunciar que no s’iniciarien les obres en 2018, malgrat tindre (segons ell) totes les autoritzacions pertinents. Aquest retràs «sine die», està provocant una situació insostenible per al treball de moltes empreses que treballen a la vorera de la Nacional 332 entre Pedreguer i Gata de Gorgos, a més de la perillositat per al tràfic.
Sergi Ferrus s’escusa en que aquest projecte es una herència enverinada, que per lo vist no era coneixedor o no l’interessava conèixer quan va entrar com alcalde (recordem que porta la tira d’anys com a regidor).

En un poble com Pedreguer, amb un atur de més de 500 persones, és vital realitzar una bona gestió en el foment del comerç i l’ocupació i que l’equip de Govern de Compromís té completament abandonada.