//Mocions que es fan realitat

Mocions que es fan realitat

El nou govern socialista protegeix el Mar Mediterrani amb el nou de Decret que declara Àrea Marina Protegida (AMP) al corredor de cetacis de la costa e Sant Antoni al Cap de Creu a Girona.
Aquest Decret ha sigut proposat per la nova ministra de Trancisció Ecològica, Teresa Ribero, i el que permetra protegir uns 46.000 kilometres quadrats davant de les nostre costes, evitant així prospeccions petrolíferes.
En el passat Plenari del mes de maig, el Socialistes de Pedreguer vam presentar una moció en el Plenari amb l’objectiu de protegir aquesta àrea marítima de l’amenaça de prospeccions petrolíferes, concretament les que estan integrades dins del projecte Medsalt 2.

La moció va ser aprovada amb els vots a favor dels Socialistes, CUP i Compromís i l’abstenció del PP.

Malgrat el resultat, el Partit Popular va criticar en el propi plenari aquesta moció perquè no li vea necessitat de protegir el mar Mediterranani al finalitzar el Ple, va ser el torn de Compromís, que amb la incongruència que els caracteritza, van criticar mitjantçant les xarxes socials aquesta moció al nou Govern i a la nova ministra de Transcisió Ecologica i, com no podia ser d’altra forma, als regidors Socialistes de Pedreguer.

Pareix ser que a l’alcalde de Pedreguer no li agrada massa el canvi de Govern a l’estat Espanyol (recordem que Compromís va votar a favor de la moció de censura de Mariano Rajoy) i estava més còmode amb el Govern de PP; és normal, si vegem la bona sintonia que tenen en l’actualitat PP i Compromís a nivell local (Compromís va contractar a la Presidente del PP local com a treballadora municipal) i que recorden aquella legislatura del 1999 al 2003 que van governar els dos en Pedreguer.

Aquest decret demostra que les mocions presentades pels Socialistes a l’Ajuntament de Pedreguer s’han convertit en una realitat en sols un mes, per molt que no li agrade al nostre Alcalde de Compromís i al Partit Popular.