//El PSPV de Pedreguer rebutja l’oferta del equip de Govern per formar part del Govern Municipal.

El PSPV de Pedreguer rebutja l’oferta del equip de Govern per formar part del Govern Municipal.

 

Ahir dijous 19 d’abril de 2018, els membres de l’agrupació Local del PSPV de Pedreguer ens vam reunir per tal de debatre i pendrer una decisió sobre l’oferta realitzada per Compromís per assolir la tasca d’algunes regidores de l’Ajuntament de Pedreguer, concretament les d’Urbanisme, Esports, Benestar Social, Sanitat i Comerç, i així com una dedicació parcial per un regidor socialista del 30%.
El motiu d’aquesta oferta; que es la mateixa que sen’s va fer l’any 2015; es que en la passada legislatura les regidores i regidors Socialistes ja van assumir aquestes Regidories amb una gestió excel·lent.

En el context actual, abril de 2018, amb un pressupost municipal per 2018 en el que el PSPV vam votar en contra i no sen’s va acceptar cap de les propostes, resulta molt complicat dur endavant aquelles polítiques que considerem prioritàries i no estan pressupostades per l’any 2018.
Som conscients, dels grans reptes actuals que te el  poble de Pedreguer, i per aquest motiu, oferim la nostra col·laboració a l’actual equip de Govern de Compromís, tal com ja vam fer en l’any 2015, per treballar i tirar endavant tots aquells projectes que són imprescindibles d’abordar. Alguns d’ells són la construcció del nou Centre de Salut o rehabilitació de l’actual; una nova valoració cadastral mes justa i acorde a la realitat del municipi, l’inici de les obres del nou Polígon Industrial Oquins, el nou Pla General, etç Per a totes aquestes i moltes mes iniciatives, estem disposats a treballar de valent des de l’oposició d’una forma constructiva que beneficie a les veïnes i veïns de Pedreguer.
Per altra banda, no considerem ètic assumir una dedicació parcial d’un 30% que implica un sou i una despesa per part de l’Ajuntament quan sols falta un any per finalitzar la legislatura i amb les limitacions pressupostàries actuals considerem molt difícil finalitzar els grans reptes que em comentat abans.
Per últim, des de l’agrupació del PSPV-PSOE de Pedreguer, em realitzat una profunda renovació amb l’entrada de gent jove en l’executiva, i estem actualment centrant els nostres esforços per crear un programa de treball de cara a les pròximes eleccions del 2019 jove, nou, transformador i centrat en els ciutadans.

Per aquest motiu, em decidit no acceptar la proposta de Compromís i no entrar en l’equip de Govern, però si oferir una nova via de diàleg, col·laboració, treball i oposició constructiva.